keukeninrichting huis opknappen

open keuken

open keuken

Amsterdam

 

Een kleine verbouwing met een groot resultaat: een open keuken, een inloopkast en een ruime garderobe.

appartement Koningstraat, Amsterdam

bouwjaar:  1985

keukeninrichting open keuken
keukeninrichting open keuken
keukeninrichting huis opknappen
interieuradvies en interieurontwerp: keukeninrichting

keukeninrichting

Samen met de bewoonster ontwerp ik de keuken en de keukeninrichting. De kastindeling, de materiaalkeuze, de vormgeving, de kleuren; we nemen overal de tijd voor. Voor de deurtjes is cederhout gebruikt en het werkblad is van Belgisch hardsteen.

De afzuigkap is weinig opvallend tussen de twee planken weggewerkt.

Tussen de open keuken en de woonkamer is plaats voor een hoge kast. Deze krijgt een nauwkeurig uitgedachte indeling: ruimte voor de stofzuiger, de strijkplank, gereedschap, vazen, enzovoort.

keukeninrichting open keuken
keukeninrichting open keuken

open keuken

Een open keuken is prettig als je in je eentje woont. Om dat te realiseren moet de indeling van de woning veranderen. Daarnaast moet er meer  en vooral beter passende kastruimte komen. En het huis moet worden opgeknapt en deels opnieuw worden ingericht. Dus behalve het aanpassen van de plattegrond ook een interieur design met kleuradvies en lichtadvies.

 

open keuken advies bij verbouwing

garderobe

Een relatief klein appartement in het centrum van Amsterdam wordt sinds de bouw 25 jaar geleden bewoond door dezelfde vrouw. En ze wil er blijven wonen, maar dan moeten er wat zaken veranderd worden. 

De slaapkamer kan kleiner. Hierdoor is er niet alleen ruimte voor een inloopkast, maar in de gang ontstaat een nis voor een garderobe.

advies bij verbouwing plattegrond

renovatie
kasten op maat gemaakt
kasten op maat gemaakt