interieur design

appartement

Interieuradvies bij  verhuizing

voor een appartement in Oegstgeest

 

Leeftijdsbestendig wonen: verhuizen van een grote woning naar een gelijkvloers appartement. Emma brengt een interieuradvies uit, waarin ook de kleurstelling en het verlichtingsplan is meegenomen.

appartement, Oegstgeest

bouwjaar: 1980

interieur woonkamer
interieuradvies en interieurontwerp

interieuradvies

Interieuradvies bij een verhuizing van een vrijstaande woning met tuin naar een appartement. De nieuwe woning vraagt om een ander interieur, nieuw meubilair, andere kleurstelling.

 

verhuizing

Aan de indeling en afwerking van het appartement hoeft in eerste instantie niets te veranderen, een verbouwing is niet nodig. De bamboevloer blijft liggen, de badkamers hoeven niet vernieuwd, de keuken blijft in tact, de inloopkast voldoet prima.

woonkamer

Het appartement heeft een U-vorm: de keuken in de ene poot, de zithoek in de andere en daartussen een vrij lange, smalle ruimte. Deze ruimte richten we in met de eettafel en een leeshoek met luie stoelen, die ook wel uitnodigen tot een hazenslaapje. 

interieur woonkamer
interieur woonkamer verhuizing
interieuradvies bij verhuizing

kleurenschema

De kleur van de keuken is gegeven door het zwart van de bestaande de vloer en boekenkast. We kiezen hier rood als 2e kleur. De zithoek krijgt een zacht kleurenpalet in bruin en ecru met een paar fris-blauwe toetsen.

interieur advies verhuizing
interieuradvies verhuizing
interieuradvies en interieurdesign
interieur advies verhuizing