kinderkamers

kinderkamers

Gezinsuitbreiding? Kindje op komst?

Ben je op zoek naar ruimte in huis?

Tips en voorbeelden.

maatwerk meubel
zolder verbouwen

Ga op zoek naar vergeten ruimte: denk 3D

Het huis verder opdelen, meer muren en hokjes bouw? Liever niet!  Emma helpt om binnen het bestaande huis nieuwe ruimte te vinden en te creëren. Niet uitgaan van het bestaande vloeroppervlak, maar naar het totaal van de gegeven ruimte kijken. Drie dimensies, niet twee.  Niet in vierkante meters denken, maar in kubieke meters. Boven kasten, op vlieringen, onder bedden. Vergeten plekken vinden. Een bed in de hoogte plaatsen zodat daaronder een speelplek ontstaat. Een bedstede met kastruimte eronder en erboven, als eigen plek voor kind of oppas-opa. Een vliering als slaapkamer, met een spannende en ook veilige trap. Privacy waar daar behoeft aan is en toch de ruimte in huis open houden.

zolder verbouwen
zolder verbouwing

Vraag advies: wij denken met je mee!

Meer mensen, meer dingen. Speelgoed, sporttassen, schoenen, jassen, spullen voor school. Waar laat je alles? En waar slaapt oma als ze blijft overnachten?

Emma interieuradvies helpt om binnen het bestaande huis nieuwe ruimte te vinden en te creëren. Maak een afspraak en vraag advies.

zolder verbouwen emma-interieuradvies

Aanbouwen, uitbouwen: denk ruim

Een dakkapel in een schuin dak, een uitbouw naar de tuin, een tuinhuis in de achtertuin of misschien een volledige verdieping op het bestaande huis.
Emma onderzoekt de bouwkundige mogelijkheden en ontwerpt.

 

Combineer de dingen: denk multifunctioneel

Een klepbank is handig om speelgoed op te bergen en als je wat meer zitplaatsen nodig hebt, schuif je hem als bank bij de tafel.

Tijdbestendig verbouwen 

Peuters worden kleuters, kleuters worden tieners, tieners worden studenten. Het huis verder opdelen, meer muren, hokjes bouwen? Liever niet! Emma helpt om binnen het bestaande huis nieuwe ruimte te vinden en te creëren. Verandering nu betekent verandering in de toekomst. Plekken in huis krijgen door de jaren heen andere functies. De kleuters van nu zijn de tieners van straks. En als ze het huis uit zijn, is er behoefte aan een logeerkamer of eindelijk ruimte voor een eigen studeerkamer thuis. Flexibel bouwen, verplaatsbare bouwelementen.  Emma kijkt samen met jullie naar alle gegevens, en maakt vanuit haar vakkennis en ervaring een ontwerp naar jullie wensen en behoeften. Verandering nu betekent voorbereid zijn op veranderingen in de toekomst.