Klantervaringen

deskundig en plezierig

“Emma interieuradvies heeft me geholpen met een turn-key project van mijn appartement inclusief interieurontwerp, aankoop, project management en installatie. Ze deed dit op een zeer deskundige en plezierige wijze binnen een ambitieuze tijdspanne en Joke was in staat om mijn wensen snel te vertalen in goede en concrete ideeën.  Het resultaat is prima…. ik voelde me vanaf dag één meteen thuis.”
Mark van Wegen, Amsterdam

meedenken

“Joke denkt goed mee met de gestelde eisen/wensen, denkt tevens na over implicaties van aanpassingen. Zaken waar ik zelf niet over zou nadenken, doet Joke dat gelukkig wel. (ruimte voor een kapstok, kastruimte in mijn centrale hal, het verplaatsen van de cv etc.) Het idee om een muur te verwijderen, heeft een enorme positieve impact gehad op mijn nieuwe huis. Fijne samenwerking, en ik beveel Emma Interieuradvies van harte aan.”
Tim van Slooten, Amsterdam

tuinhuis

“Heel veel dank voor het enthousiasme, het geduld, de wijsheid en de humor die je meegenomen hebt in de begeleiding van ons tuinhuisproject.”
Carolien en Cornelis, Amsterdam

onzin? geen onzin!

“Na jarenlang in een zeer ruim grachtenpand te hebben gewoond betrekken we wegens het voortschrijden van de leeftijd een veel kleiner appartement met lift. Mijn vrouw vond het nodig een binnenhuisarchitect in te schakelen. Ik vond dat onzin want je kunt toch zelf de meubels ergens neerzetten.

Maar het geheel werd opeens veel grondiger aangepakt. Een deel van de binnenmuren werd verplaatst. De keuken is opeens modern en geheel “up to date”. Kasten verliezen hun grimmige en puur intellectuele aanzicht maar krijgen een welhaast uitnodigende “look”, die gewoon noodzaakt tot nadere inspectie van de boeken. Vanuit de woonkamer blijft het permanent inspirerende uitzicht naar het water en het tegenoverliggende Bickerseiland altijd aanwezig, want niet verpest door te drukke inrichting van de binnenruimte. De slaapkamer is uitnodigend en het moderne bed verwijst rugklachten naar een ver en verlaten verleden. De badkamer is een sprookje. De kleurstelling in het geheel is evenwichtig.
Het inschakelen van Emma Interieuradvies bleek geen nonsens te zijn. Integendeel!”
Peter Kop, Amsterdam

bouwbegeleiding

“Joke luistert eerst heel goed naar je woonwensen en maakt op grond daarvan een plan.
Ze heeft een uitstekende materiaalkennis en is ruimtelijk heel inventief. Ze denkt aan allerlei kleine praktische zaken die je zelf zou vergeten.
Dat eerste plan wordt dan natuurlijk weer gezamenlijk besproken en in overleg gefinetuned. Heel prettig allemaal. Ook de bouwbegeleiding is door Emma Interieuradvies verzorgd wat een hele last minder was.
En het belangrijkste: Ik ben supertevreden met het resultaat!
Jeannine van Dam, Amsterdam

thuis

“Emma Interieuradvies heeft de renovatie van mijn appartement voorbereid en de uitvoering begeleid. Voor het eerst voel ik me helemaal thuis in een huis dat echt ‘van mij’ is en bij me past. Prettig en geduldig in de samenwerking, professioneel in kennis en kunde.”
Ad van Vugt, Amsterdam

kleur

“We zijn erg blij met Joke’s adviezen en superblij met ons vernieuwde interieur. Joke is zeer toegankelijk, luistert goed, denkt goed met je mee en gaat zeer secuur te werk. Bij de herinrichting van de huiskamer werden één voor één stappen ondernomen, zodat je zelf ook de tijd had om te oriënteren, je eigen voorkeuren te ontwikkelen. Bij het herinrichten kijkt Joke ook naar de geschikte materialen en vooral de kleuren, voor onder andere de vloer, de gordijnen, het vloerkleed en de bank. Hoewel haar advies op het gebied van kleur niet altijd ons eerste voorkeur had, zijn we achteraf heel blij dat we haar advies hebben opgevolgd! We voelen ons helemaal thuis in ons vernieuwde huis.”
Irene Visser, Amsterdam