Kinderkamer

Meer ruimte in huis nodig?
Kindje op komst?

Tips om meer ruimte in huis te maken

ontwerpschets bedstee
ontwerp vensterbank

Ga op zoek naar vergeten ruimte: denk 3D
Drie dimensies, niet twee. Een bedstede, met kastruimte eronder en erboven. Een vliering als slaapvloer, met een spannende,  maar ook veilige trap. Beperk je niet tot het bestaande vloeroppervlak. Denk óók in de hoogte. Geen vierkante meters, maar kubieke meters.

Combineer de dingen: denk multifunctioneel
Een klepbank is handig om speelgoed op te bergen en als je wat meer zitplaatsen nodig hebt, schuif je hem als bank bij de tafel. Een diepe vensterbank is met een klein stoeltje ervoor een heerlijke knutseltafel. Met een groot kussen er in een hoekje om in weg te kruipen.

zolder verbouwen
klimtrap met kastruimte

Vraag advies: wij denken met je mee!
Meer mensen, meer dingen. Speelgoed, sporttassen, schoenen, jassen, spullen voor school. Waar laat je alles? En waar slaapt oma als ze blijft overnachten?
Emma interieuradvies helpt om binnen het bestaande huis nieuwe ruimte te vinden en te creëren. Maak een afspraak en vraag advies.

bed Luna, ontwerp Studio Jenske Dijkhuis
ontwerp bedstee en logeerbed

Aanbouwen, uitbouwen: denk ruim
Een dakkapel in een schuin dak, een uitbouw naar de tuin, een tuinhuis in de achtertuin of misschien een volledige verdieping op het bestaande huis.
Emma onderzoekt de bouwkundige mogelijkheden en ontwerpt.

Tijdbestendig verbouwen: denk flexibel
Peuters worden kleuters, kleuters worden tieners, tieners worden studenten. Het huis verder opdelen, meer muren, hokjes bouwen? Liever niet! Flexibel bouwen, verplaatsbare bouwelementen. Emma kijkt naar alle gegevens, denkt mee en maakt vanuit haar vakkennis en ervaring een ontwerp naar jullie wensen, behoeften en verwachtingen.

Maatwerk
De manier waarop mensen wonen verschilt. Verschillen ook in dromen en wensen bij een verbouwing.  Emma werkt niet vanuit een standaardvisie, maar gaat uit van jullie plannen en behoeften.
Bij Ikea kun je een hoogslaper kopen, maar Emma interieuradvies maakt een slaapplek op maat. Een knus holletje boven de overloop op zolder of twee eigen huisjes in een grote slaapkamer.

Emma tekent en ontwerpt, begeleidt de realisatie door vaklieden.