Appartement met uitzicht

Appartement met uitzicht

Lang gezocht en toch gevonden: dat ene appartement wat precies dat is waar je al jaren naar op zoek was. Waar je kunt wonen zoals jij dat wilt. Een appartement dat vraagt om een eigenzinnig interieur. Exclusief, anders dan anderen.

 

EMMA begeleidt het proces voorafgaand aan de oplevering en adviseert bij de uiteindelijke inrichting.

 

Eigen huis, eigen stijl, goed advies.

uitzicht nieuwbouw-appartement centrum Amsterdam
interieuradvies en interieurontwerp

Wil je een grote logeerkamer? Veel bergruimte? Een hammam in plaats van een badkamer? Een muziekhoek? Zo min mogelijk binnendeuren?

 

Bij de bouw van een woning of appartement zijn er veel dingen waar je een eigen invulling aan kunt geven en zijn er als koper veel keuzes te maken.

 

Het start allemaal met nadenken over wat je wilt. Welke woonfuncties zijn belangrijk; wat doe je waar?

 

Vaak kun je invloed uitoefenen op de plattegrond en aanpassingen voorstellen. Soms is er ook te kiezen uit meerdere varianten.

Ik vind het leuk hierin mee te denken en te adviseren. Vaak zijn het kleine veranderingen, waardoor woonwensen beter gerealiseerd kunnen worden.

maatkasten

De keuken: de indeling, de kleuren, de soorten kasten, het werkblad, de apparatuur … veel te kiezen. Het kan prettig zijn om een deskundige sparring partner te hebben, die begrijpt wat je voor ogen hebt..

Op basis van de plattegrond en de aangegeven woonfuncties kan ik een verlichtingsplan ontwerpen en de veranderingen in de elektrische installatie op tekening zetten.

 

Dan zitten ook de lichtschakelaars en stopcontacten daar waar je ze nodig hebt.

 

Dat geldt ook voor de keuze van de vloer, van de badkamer, het hang- en sluitwerk, de binnendeuren, vensterbanken: ’t is mooi als alles één geheel vormt en daardoor de stijl die je wilt realiseren versterkt en ondersteunt.

 

Soms behelst mijn advies niet meer dan een beperkt aantal uren en soms begeleid ik het hele proces van de bouw tot en met de oplevering, de inrichting en de verhuizing.
Een huis dat leeft: rust, ruimte en avontuur.

verlichtingsplan
keuken-op-maat

woonkamer-oosterdok-2.jpg.640x0_q85_crop

nieuwbouw appartement

Amsterdam

woonkamer-oestgeest-1.jpg.300x0_q85_crop

appartement

Oegstgeest