interieurontwerp nieuwbouw

Nieuwbouw. Hoe maak je van een kale, betonnen ruimte een droom van een woonhuis? Een comfortabel huis, waarin je je vanaf dag één helemaal thuis voelt.

Emma interieuradvies adviseert vanaf het allereerste meerwerk tot en met de verhuizing.

Eigen huis, eigen stijl, goed advies.

ruimte maken: de indeling

De plattegrond aanpassen naar eigen wensen.

Grotere badkamer, kleinere badkamer? De keuken op een andere plaats? De aannemer wil het in een vroeg stadium weten.

Emma Interieuradvies adviseert over de indeling en het meerwerk. Luistert naar je wensen, gaat de mogelijkheden na en draagt ideeën aan. Kijkt naar praktische en technische zaken en haalbaarheid binnen de bouw. Maakt een plan voor voldoende kastruimte en goede verlichting.

En als alle wensen, keuzes en plannen helder zijn, zetten we die op tekening, inclusief de schakelaars en stopcontacten. Alles op z’n plaats.

ruimte inrichten: de huisstijl

Een interieurontwerp is een geheel. Van meubels, kleur- en materiaalkeuze tot en met een goede akoestiek en een optimale verlichting. De samenhang daarin maakt dat je er lekker woont.

En natuurlijk in je eigen stijl. Voorbij de standaard, voorbij wat ‘iedereen’ heeft of wat trendy is. We gaan op zoek naar mogelijkheden waar je zelf misschien niet direct aan denkt. Een boekenkast of de keuken op maat laten maken bijvoorbeeld. Niet alleen super praktisch en functioneel, maar ook in stijl met de rest van het interieur. Een echte eyecatcher of een subtiel statement, een meubel dat de inrichting helemaal eigen en compleet maakt.

Zoals een klant zei: “Ik weet wel wat er in de winkel te koop is, maar ik wil nu zien wat er aan andere mogelijkheden bestaat.”

is meerwerk duur?

Ja en nee, maar een betere vraag is misschien: wat levert meerwerk op? Een zo volledig mogelijk gepersonaliseerde indeling van je nieuwe woning of appartement.  Een woning met precies de ruimte, de plattegrond, die bij je wensen en manier van wonen past in plaats van een standaardplattegrond.

We geven professioneel advies. Dat behoedt je voor vergissingen, dat spaart geld uit en levert de woning op die je voor ogen had.

Op die manier bekeken, levert meerwerk vooral een enorme meerwaarde op. En woonplezier.

En hoe we dat doen, waar we beginnen? Dat bespreken we graag.

Maak een afspraak