Project omschrijving

verhuizing

Interieuradvies voor een nieuwbouw appartement. Materiaal- en kleuradvies. Lichtplan.
Ontwerp boekenkast. Begeleiding afbouw en verhuizing.
appartement, Amsterdam
bouwjaar 2019

zitkamer

opdracht:

Het huis aan de gracht met voor- en achterhuis, trappetje hier, gangetje daar, boekenkasten overal, na 30 jaar verlaten en in een nieuwbouwappartement, gelijkvloers, veel uitzicht, ruim, open en overzichtelijk, gaan wonen. Dat is een enorme verandering.
Het appartement is onderdeel van een complex dat als Collectie Particulier Opdrachtgeverschap gebouwd is. De voorbereiding van de bouw en de bouw zelf duurden lang. Voor de afbouw en de inrichting van het appartement was alles voorbereid. Dat ging snel: minder dan 2 maanden na oplevering stonden de verhuiswagens voor de deur.

open keuken na verhuizing naar een nieuwbouw appartement
zithoek na een verhuizing naar een nieuwbouw appartement

afbouw

Direct na de oplevering beginnen we aan de afwerking. Alles staat in de startblokken. De enorm grote vloertegels worden gelegd, schilder en stukadoor zijn aan het werk, in de studio komt een bamboe-vloer en wordt de keuken geplaatst, de laatste gordijnen worden ingemeten en de rest wordt opgehangen, de open keuken wordt geplaatst, de nieuwe meubels worden vlak voor de verhuizing geleverd, enzovoort.
De op maat gemaakte boekenkast wordt geplaatst. Deze boekenkast is gemaakt van een deel van de boekenkast uit de oude woning gecombineerd met nieuw materiaal: multiplex afgewerkt met een oersterke kleurlaag. De kast krijgt een ronde hoek en loopt door in de gang om de hoek.

Voor en na

afwerken van een appartement voor verhuizinginterieurontwerp voor een verhuizing naar een nieuwbouw appartement

 

Ook benieuwd naar de mogelijkheden in jouw woning?

Maak een afspraak en vraag advies

Maak een afspraak en vraag advies.