Project omschrijving

interieurontwerp nieuwbouw

Interieurontwerp voor een nieuwbouwwoning. Aanpassing van de standaard plattegrond, advies bij koperskeuze en meerwerk, ontwerp van een vaste trap naar de zolder, ontwerp inbouwkasten, keuken en tegelvloer hal. Kleur- en materiaaladvies. Verlichtingsplan.

opdracht:

Dit is het verhaal van een eengezinswoning in Waterland en wat je met meerwerk kunt bereiken. Een indeling, die past bij het leven van de gezinsleden. De keuken op de plek die voor hun handig is. Materiaalkeuze en kleurstelling waar ze zich happy bij voelen. Kasten op maat. Een extra badkamer, enzovoort.

Foto's van de bouw

plattegronden

Direct bij de koop hebben we de plattegrond onder handen genomen en aanpassingen gedaan: de vlizotrap vervangen door een vaste trap naar zolder (niet eenvoudig, maar heel effectief), de master-bedroom vergroot met een inloopkast en een eigen badkamer, de andere badkamer vergroot. Op de begane grond de deur tussen hal en woonkamer vervangen door een stalen deur met glas en de keuken op een andere plaats gezet.
Daarnaast hebben we -denkend vanuit het toekomstig gebruik- een verlichtingsplan gemaakt en daar de elektrische en andere installaties op aangepast.

Voor en na

kale beton vraagt om een interieurontwerp bij een nieuwbouwwoningkeuken en zithoek in een interieurontwerp van een nieuwbouw woning

 

Ook benieuwd naar de mogelijkheden in jouw woning?

Maak een afspraak en vraag advies

Maak een afspraak en vraag advies.