renovatie
17 februari 2018
renovatie, bouwbegeleiding en interieuradvies

renovatie

oplevering renovatie en interieuradvies appartement
In december besteedden we veel tijd aan de bouwbegeleiding van de renovatie van een appartement. In een eerdere fase hadden we het interieurontwerp gemaakt en de verbouwing voorbereid. De bestaande bijkeuken werd verbouwd tot studeerkamer en kreeg een meer open verbinding met de woonkamer. We maakten een verlichtingsplan, ontwierpen een aantal kasten voor de woonkamer en voor de studeerkamer, de keuken werd voor een deel vernieuwd, alle muren en plafonds werden gestuukt en gesausd, de vloer geschuurd en opnieuw in de olie gezet.

De tevreden klant liet ons weten: “Emma interieuradvies heeft de renovatie van mijn appartement voorbereid en de uitvoering begeleid. Voor het eerst voel ik me helemaal thuis in een huis dat echt “van mij” is en bij me past. Prettig en geduldig in de samenwerking , professioneel in kennis en kunde.”
Lees hier meer over advies bij verbouwing en renovatie.

kijkdag nieuwbouwappartement
Bouwen gaat wel snel, maar toch duurt het lang…
Eindelijk was het zover, de toekomstige bewoners van een appartement op het Zeeburgereiland konden na een lange periode van voorbereiding voor het eerst in hun appartement rondlopen. Reuze spannend. Het is nog bij lange na niet klaar, maar de buitenmuren staan, de bouwvloer ligt, het uitzicht is er en alles wat interieur is zal in de loop van de tijd gemaakt worden. Eigenlijk is het appartement wat je een kangoeroe-woning noemt; bij het appartement hoort een studio  van een kleine 30 m2 voor een tijdelijk inwonende dochter of een lang logerende gast. Intussen zijn we het interieurontwerp aan het maken: het verlichtingsplan is gemaakt, het sanitair en de tegels voor de badkamers en wc zijn gekozen, de keuken ook, en de vloer is bepaald. Binnenkort gaan we verder met de inrichting van de studio. Oplevering wordt verwacht in november.

ontwerp vensterbank
In Badhoevedorp zijn we bezig met de renovatie en het interieurontwerp van een appartement. In de woonkamer is een enorm raam aan de voorkant van zo’n 5 meter breed. We hebben hiervoor een vensterbank ontworpen, waar je lekker in kunt zitten. Een radiator wordt ingebouwd. De kleur van de vensterbank –zandgrijs- is dezelfde als die van de keuken. Een Next 125 keuken, geleverd door Intermat in Mijdrecht.

Op de 3D-visualisaties (b)lijken ook de hond en de kleinkinderen te staan.