Advies bij verbouwing

Advies bij verbouwing: wonen in een zee van ruimte

Advies bij verbouwing. Emma interieuradvies ontwerpt praktische en betaalbare oplossingen, ook bij renovatie. Bij een verbouwing is het de kunst om bij gedroomde resultaten uit te komen, en de ingrepen toch klein te houden. Financieel haalbaar en een huiselijk leven dat tijdens het verbouwen  gewoon doorgaat.

Een kleine verbouwing – extra bergruimte maken, een deur verzetten – of een grote verbouwing – renovatie van een zolder, een extra kinderkamer, een nieuwe keukeninrichting. Grotere functionaliteit, beter gebruik van de beschikbare ruimte.

kinderkamers

Zeist

extra slaapkamer

De bewoners van een bovenhuis  in Amsterdam hadden toen er een 2e kindje op komst was een extra slaapkamer nodig. Emma interieuradvies ontwierp…
lees meer

Vraag advies bij de verbouwing.  Met goed advies bespaar je onnodige kosten en realiseer je het gewenste resultaat.

 

Wonen in een zee van ruimte, ook als de vierkante meters beperkt zijn.

advies bij verbouwing en renovatie

Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek om te zien wat de mogelijkheden zijn.

(kosteloos en vrijblijvend)

advies-bij-verbouwing
advies bij verbouwing en renovatie

Advies bij de verbouwing: meer ruimte zonder te verhuizen.

Je hebt meer ruimte nodig, maar een ander huis is niet haalbaar of niet wenselijk. Emma interieuradvies ontwerpt praktische en betaalbare oplossingen, meer ruimte in het huis waar je nu woont.
De komst van een 2e kindje was bij deze bovenwoning de aanleiding om het huis op te knappen en een extra kamer te maken.

Professioneel  advies bij de verbouwing maakt dat je de ruimte die er is, beter gebruikt.

 

Ruimte is als tijd: als je er niet méér van hebt, moet je het anders gebruiken.

 

 

 

 

 

 

 

verbouwing en renovatie

Bij het voorbereiden van een verbouwing stellen we allereerst een programma van eisen op. Dat is de basis. Daarin leggen we vast waaraan het eindresultaat van de verbouwing moet voldoen.

In het advies voor de verbouwing onderzoeken we samen alle denkbare en ondenkbare mogelijkheden, uitgaande van  dit programma van eisen.

Stap voor stap werkt EMMA interieuradvies het globale idee uit tot een haalbaar en origineel ontwerp. Dit proces  krijgt zoveel  tijd als er nodig is; een huis verbouwen doe je immers niet zomaar.

keukeninrichting huis opknappen

open keuken

Amsterdam

Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek om te zien wat de mogelijkheden zijn.

(kosteloos en vrijblijvend)

Advies bij de verbouwing: maatwerk

Een advies bij een verbouwing  helpt je in kaart te brengen hoe de woonwensen en woonfuncties in de loop der jaren veranderd zijn. De kinderen zijn groter, misschien al het huis uit, de keuken of het sanitair kan onhandig en verouderd zijn. De indeling kan beter. Het huis is toe aan een renovatie; je wilt het huis opknappen. Nieuwe kleuren, een ander interieur. Een leefplek in plaats van een uitgeleefde plek. Een ruimte waar iedereen zich thuis voelt.
Kijk bijvoorbeeld naar deze verbouwing.

fornuis-JvdHeijdenstraat-1.jpg.300x0_q85_crop

keukenverbouwing

De bewoners hadden de oude keuken nooit mooi gevonden. Hij beviel al lang niet meer …
lees meer

trap

bovenwoning

Amsterdam

zolderverbouwing

Badhoevedorp